Medlemsavgift Husums IF OK

MEDLEMSAVGIFT HUSUMS IF OK 2015-2016

Barn, ungdomar och juniorer

Första säsongen gäller följande:

200 kr/år – då ingår låna av sportidentpinne, lån av tävlingströja (gamla modellen) samt möjlighet att låna kompass vid träning/tävling. Klubben står för alla anmälningsavgifter vid tävling. Vid ej start som inte beror på sjukdom står den tävlande själv för avgiften.

Om man varit med minst en säsong och tränat/tävlat för Husums IF OK samt deltagit i Örnligan gäller följande:

200 kr/år – då ingår lån av sportidentpinne, låna av tävlingströja (nya modellen) samt möjlighet att låna kompass vid träning/tävling. Klubben står för alla anmälningsavgifter vid tävling. . Vid ej start som inte beror på sjukdom står den tävlande själv för avgiften.

Tröjan lånar man så länge den passar och byter mot ny storlek vid behov.

Dessutom kan man få utrustningsbidrag på halva kostnaden för kompass samt de byxor och ev. benskydd/OL-strumpor man väljer att springa i. Dessa blir ens egna och kan inte bytas mot annan storlek. Maxbeloppet för bidrag är 300 kr/år och person.

Vuxna

100 kr/år – då ingår lån av sportidentpinne. Klubben står för alla anmälningsavgifter vid tävling.  Vid ej start som inte beror på sjukdom står den tävlande själv för avgiften.

Familj

Om man är flera aktiva i familjen kan man betala medlemsavgift på 500 kr/år, samma villkor som ovan.

Stödmedlem

Avgift för stödmedlem är 100 kr/år.

Betalning

Betalning av medlemsavgift samt tröjor gör ni på Bg 822-9445, glöm inte att skriva ett meddelande vem och vad betalningen avser.

Uppdaterad: 11 MAJ 2016 19:41 Skribent: Susanne Mikaelsson

Postadress: